Over ons

Over ons

Ik ben Henk van der Worp en een echte ‘ouwe rot’ in het vak. Als ervaren psycholoog én relatietherapeut, kan ik je als geen ander helpen.

Vanuit mijn achtergrond en door jarenlange ervaring met systemen (gezinnen) en relaties heb ik een zeer goed inlevingsvermogen, dat mij in staat stelt bij problemen op de juiste punten het verschil te maken. Ik begeleid je gedurende de gehele (moeilijke) periode op een warme betrokken manier. Af en toe confronterend, meestal inzicht gevend en stimulerend. Ik zet me in voor het beste resultaat, daar kun je op vertrouwen. Zodat je de toekomst weer positief tegemoet kunt zien.

Onze programma’s worden meestal door Henk van der Worp gegeven of door een nauw samenwerkende collega. Degene met wie Henk samenwerkt selecteert hij uit een pool van ca. 3 gekwalificeerde en ervaren relatietherapeuten, die zowel de juiste match vormen met hem, als ook een ruime ervaring hebben. Uiteraard maak je eerst kennis met de andere therapeut, man of vrouw.

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend, kort kennismakingsgesprek om de persoonlijke klik met onze relatiespecialisten zelf te ervaren. Na dit eerste gesprek zullen we op basis van een uitgebreide intake met jullie, verder de concrete invulling van het traject gaan afstemmen.

Afspraken:

Er is een ruime keuzemogelijkheid uit dagen en tijden voor afspraken, ook in de avond of het weekend. Zodat jullie in alle rust, op het moment dat het jullie uitkomt, samen met ons kunnen werken aan jullie traject.

Bel ons gerust voor je vragen of een afspraak op 0343 – 421085

Wij zijn bereikbaar van dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 10.00 uur. Gesloten op maandag en vrijdag.

Locatie: Leersum

Ons landgoed ’t Hooghe Water biedt een prachtige, rustige, natuurlijke omgeving waar je privacy gewaarborgd is. De gesprekken vinden plaats in een sfeervolle ‘schaapskooi’, zeer fraai gelegen, midden in een weids landschap. Er is volop parkeergelegenheid.

Samen aan ’t werk voor jullie relatie. Je kunt kiezen uit 1 of 2 therapeuten, man of vrouw, tijdens de gesprekken.

De huidige samenleving, druk, complex en volop snelle ontwikkelingen, vraagt veel van ons en dat heeft ook z’n impact op ons persoonlijk leven en niet op de laatste plaats onze relatie. En juist die relatie blijkt zo belangrijk als het gaat om gezond en gelukkig te zijn in het leven.

We begeleiden al jaren relaties waarbij problemen zijn ontstaan, zowel kleine eenvoudige als grote meer complexe. Met veel succes! De vaak gevoelige en complexe problematiek vraagt niet alleen om specifieke kennis en ervaring maar juist ook een specialistische aanpak gecombineerd met grote persoonlijke zorg en betrokkenheid.

Relatiepsychologen-MiddenNederland